page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Grosir Aluzinc Galvalume Steel Coil Aluminium Zinc Coil Galvalume Steel Plate

Galvalume kasusun saka lembaran baja sing dicelup ing lapisan aluminium 55%, seng 43,4%, lan silikon 1,6%.Lapisan unik menehi proteksi baja sing luwih gedhe saka unsur-unsur, sing ngidini bisa ngluwihi baja galvanis tradisional.

Sakabèhé, Galvalume cocok minangka gendheng, tembok, trim, aksen, lan liyane ing paling aplikasi bangunan ing sawetara saka lingkungan paling nemen, kalebu zona angin topan, lokasi karo udan dhuwur utawa snowfall, wilayah-suhu dhuwur, lan liyane.


  • ID kumparan:508mm utawa 610mm
  • Kintunan:20' wadhah / 40' wadhah / dening akeh
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Spesifikasi Produk

    Kelas Baja: DC51D+AZ, DC52D+AZ, DC54D+AZ, DC53D+AZ, S250GD+AZ, S300GD+AZ, S350GD+AZ, S450GD+AZ,

    Paket: ditutupi lapisan film plastik lan karton, dikempalken ing

    pallets kayu / wesi packing, kaiket karo sabuk wesi, dimuat ing kontaner.

    ID Coil: 508mm utawa 610mm

    Bobot Coil: Kaya biasane 3-5tons;Bisa uga minangka syarat sampeyan

    Logo: Kaya biasane, siji logo saben meter.Werna lan desaine bisa dadi syarat sampeyan.

    Pengiriman: 20' wadhah / 40' wadhah / kanthi akeh

    Tampilan produk

    GL09
    GL06
    GL08

    Kinerja Produk

    Kinerja seng aluminized liwat Galvalume panas sajrone produksi lan pangolahan utamane dibayangke ing aspek ing ngisor iki:

    1. kinerja Processing

    Lembaran baja seng aluminized padha karo Galvalume panas-dip ing syarat-syarat proses, lan bisa nyukupi syarat rolling, stamping, mlengkung lan liya-liyane.

    2. tahan korosi

    Tes kasebut miturut premis baja Galvalume panas lan baja seng aluminized kanthi kekandelan, lapisan lan perawatan permukaan sing padha.Seng aluminisasi nduweni ketahanan korosi sing luwih apik tinimbang Galvalume panas, lan umur layanane 2-6 kaping baja Galvalume biasa.

    3. Kinerja refleksi cahya

    Seng aluminisasi nduweni kemampuan kaping pindho kanggo nggambarake panas lan cahya tinimbang baja Galvalume, lan reflektivitas luwih saka 0,70, sing luwih apik tinimbang 0,65 sing ditemtokake dening EPA Energy Star.

    4. tahan panas

    Produk Galvalume panas biasa biasane ora ngluwihi 230 derajat, lan 250 derajat bakal ngganti warna, dene piring seng aluminized bisa digunakake suwe ing 315 derajat.120 jam ing 300 derajat, Baosteel kang tahan panas passivated aluminium-seng dilapisi sheet baja wis owah-owahan werna luwih murah tinimbang aluminium lan aluminium-dilapisi sheets.

    5. Sifat mekanik

    Sifat mekanik baja seng aluminisasi utamane diwujudake ing kekuatan ngasilake, kekuatan tarik, lan elongasi.Biasa DC51D kelas 150g / sq. Galvalume baja sheet umume nduweni kekuatan ngasilaken antarane 140-300mpa, kekuatan tensile antarane 200-330, lan elongation antarane 13-25.Kelas saka DC51D + AZ aluminized seng-dilapisi plat baja seng aluminized karo ngasilaken saka 150 gram / kothak antarane 230-400mpa, kekuatan tensile antarane 230-550, lan extension ril antarane 15-45.

    Pambuka produk

    Aluminized seng-dilapisi sheet baja punika sheet baja hardened kadhemen-mbalek karo macem-macem kekiyatan lan specifications kekandelan minangka bahan dhasar, kang dijupuk dening hot-dip plating.Komposisi lapisan kasebut yaiku 55% aluminium, 43,5% seng, 1,5% silikon lan unsur tilak sing cocog.

    GL18
    GL19

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita