page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Coil Steel Coated Warna Putih, Coil Ppgi Coil Ppgl Coil Metal Sheet Kanggo Lembaran Atap Lan Genteng Wesi

Shandong ZEGANG Co., Ltd. ngekspor macem-macem gulungan baja sing wis dilapisi, kayata seri warna RAL, seri pola gandum kayu, seri pola kamuflase, seri pola watu, seri pola matte, seri pola kembang, lsp. Produk diekspor menyang internasional pasar, lan sampeyan olèh tuku!

PPGI & PPGL (baja galvanis prepainted & baja galvalume prepainted) uga dikenal minangka baja pra-dilapisi utawa kumparan baja dilapisi warna, Iku produk digawe saka lembaran baja galvanis panas, lembaran baja galvanis panas, lembaran baja galvanis elektro, lsp.


  • Tipe:Kumparan Baja, Lembaran Baja Dilapisi Warna
  • warna:syarat pelanggan
  • Bobot Coil:3-20 Ton
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Spesifikasi Produk

    Panggonan Asal: Shandong, China

    Standar: AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS

    Jembar: 600-1500mm, 600-1500mm

    Length: Requirements Pelanggan

    Kelas: DX51D SGCC DX52D SGCD1 DX53D

    Toleransi: ± 1%

    Layanan Pengolahan: Bending, Welding, Decoiling, Cutting, Punching

    standar:JIS, ASTM, AISI, BN, DIN

    Lapisan seng: 25-275 / m2 utawa minangka panyuwunan sampeyan

    Kekandelan: 0.13-2.0mm utawa minangka saben panyuwunan

    spangle: ora / biasa / gedhe / cilik

    Bahan: Baja

    Werna: syarat pelanggan

    Wangun: gulungan/lembaran

    Bobot Coil: 3-20 Ton

    Tipe:Kumparan Baja, Lembaran Baja Dilapisi Warna

    Tampilan produk

    pgi 99
    PPGI PPGL 09
    pgi 098
    PPGI PPGL 06
    ppgi2103
    PPGI PPGL 08

    Deskripsi Produk

    Shandong ZEGANG Co., Ltd. ngekspor macem-macem gulungan baja sing wis dilapisi, kayata seri warna RAL, seri pola gandum kayu, seri pola kamuflase, seri pola watu, seri pola matte, seri pola kembang, lsp. Produk diekspor menyang internasional pasar, lan sampeyan olèh tuku!

    PPGI & PPGL (baja galvanis prepainted & baja galvalume prepainted) uga dikenal minangka baja pra-dilapisi utawa kumparan baja dilapisi warna, Iku produk digawe saka lembaran baja galvanis panas, lembaran baja galvanis panas, lembaran baja galvanis elektro, lan sapiturute Sawise pretreatment permukaan, siji utawa sawetara lapisan lapisan organik ditrapake ing permukaan, banjur dipanggang lan dipadhetke.Koil baja sing dilapisi warna bobot entheng, katon apik, lan nduweni kinerja anti-karat sing apik, lan bisa langsung diproses.Werna umume dipérang dadi abu-abu, biru laut, abang bata, lan liya-liyane. Iki utamané dipigunakaké ing iklan, konstruksi, dekorasi, peralatan omah, peralatan listrik, industri Furnitur lan industri transportasi.Lapisan sing digunakake kanggo gulungan baja sing dilapisi warna adhedhasar lingkungan sing dipilih resin, kayata poliester poliester silikon sing dimodifikasi, plastisol polivinil klorida, polivinilidena klorida, lan liya-liyane.

    Tipe Substrat

    1. Hot-dip galvanis warna dilapisi lembaran baja (prepainted lembaran baja galvanis)

    Produk sing dipikolehi kanthi nutupi lapisan organik ing lembaran baja galvanis panas yaiku piring sing dilapisi warna galvanis panas.Saliyane efek protèktif saka seng, ing panas-dip galvanis werna-dilapisi sheet uga nglindhungi marang teyeng lan wis urip layanan maneh saka panas-dip galvanis sheet;

    2. Hot-dip aluminium-seng werna dilapisi sheet (prepainted lembaran baja galvalume)

    Lembaran baja aluminium-seng panas uga bisa digunakake minangka substrat sing dilapisi warna (55% AI-Zn lan 5% AI-Zn);

    3. Electroplated seng werna dilapisi sheet

    Lembaran elektro-galvanis digunakake minangka landasan, lan produk sing dipikolehi kanthi manggang kanthi lapisan organik yaiku piring sing dilapisi warna elektrogalvanis.Nduwe tampilan sing apik lan sifat pangolahan sing apik, mula bisa digunakake utamane kanggo peralatan omah, audio, perabotan baja, dekorasi interior, lan liya-liyane.

    pgi 04
    24

    Tipe Coating

    Poliester (PE):Adhesi sing apik, warna sing sugih, macem-macem wujud lan daya tahan ruangan, resistensi kimia medium, lan biaya murah.

    Silicon modified polyester (SMP): resistance abrasion apik lan resistance panas, uga kekiatan external apik lan resistance chalking, retensi gloss, keluwesan umum, lan biaya medium.

    Polyester Daya Tahan Tinggi (HDP): Penylametan warna sing apik lan kinerja anti-ultraviolet, daya tahan ruangan sing apik lan anti-pulverisasi, adhesi film cat sing apik, warna sing sugih, kinerja biaya sing apik.

    Polyvinylidene Fluoride (PVDF): Penylametan warna lan resistensi UV sing apik, daya tahan ruangan sing apik lan resistensi kapur, resistensi pelarut sing apik, moldability apik, resistensi noda, warna sing winates, lan biaya sing dhuwur.

    pgi2106
    pgi2105

    Kaluwihan produk

    1. Kekiatan apik lan umur dawa dibandhingake karo baja galvanis.

    2. Good resistance panas, kurang discoloration ing suhu dhuwur saka baja galvanis.

    3. Reflektivitas termal apik.

    4. Processability lan kinerja uyuh padha karo baja galvanis.

    5. kinerja welding apik.

    6. rasio kinerja-rega apik, kinerja awet lan rega arang banget competitive.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita