page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

SS Steel Coil Sheet Plate Strip Grade 201 202 204 301 302 304 306 321 308 310 316 410 430 904L 2b BA Stainless Steel Coil

Plat baja tahan karat minangka baja paduan kanthi permukaan alus, weldability dhuwur, tahan korosi, polishability, tahan panas, tahan korosi lan karakteristik liyane.Iki digunakake sacara wiyar ing macem-macem industri lan minangka bahan penting ing industri modern.Baja tahan karat dipérang dadi baja tahan karat austenitik, baja tahan karat feritik, baja tahan karat martensit, lan baja tahan karat dupleks miturut negara struktur.


  • Tipe:Coil / Sheet / Plate
  • Ketebalan:0,2-100 mm
  • Nomer Model:200, 300, 400 seri
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Spesifikasi Produk

    Kelas: 200, 300, 400 Series

    Standar: JIS, AiSi, ASTM, GB, DIN, EN

    Length: Panjaluk pelanggan

    Jembar: 100-2000mm, 100-2000mm

    Panggonan Asal: Shanghai, China

    Nomer Model: 200.300.400 seri

    Tipe: Coil / Sheet / Plate

    Aplikasi: Bahan bangunan, Furnitur

    Toleransi: ± 1%

    Layanan Pengolahan: Bending, Welding, Decoiling, Punching, Cutting

    Kata kunci: baja tahan karat

    Ketebalan: 0.2-100mm

    Sertifikat: ISO9001

    MOQ: 5 Ton

    Wektu pangiriman: 5-30 Dina

    Packing: standar ekspor, seaworthy

    Bobot Coil: 3-10 Ton

    Rampung lumahing: 2B / BA / RAMBUT / 8K / NO.4 / No.1

    Jinis transportasi: Wadhah, akeh lan sepur

    Ketentuan Pembayaran: T/T, L/C, West Union, D/P, D/A, Paypal

    Tampilan produk

    tahan karat11
    tahan karat25
    tahan karat22
    tahan karat24
    tahan karat22
    tahan karat23

    Deskripsi Produk

    Produk baja tahan karat Shandong ZEGANG Co., Ltd. kalebu 200, 300, 400 seri stainless steel plate/coil/sheet/strip/pipe.Kang ketemu JIS, ASTM, AS, EN, GB kondisi standar sumber internasional.Ana macem-macem teknologi perawatan lumahing kayata 2B, BA, 8K, HL, titanium, etching, embossing, etc. Dhukungan kustomisasi, rega cukup lan kualitas.Kita ngleksanakake pengawasan kualitas sing ketat kanggo mesthekake yen produk kita 100% qualified, lan logistik kuwat lan kemampuan transportasi ngekspor produk kita menyang kabeh ndonya.Welcome kanggoZEGANG kanggo tuku piring stainless steel!

    Pambuka produk

    Plat baja tahan karat minangka baja paduan kanthi permukaan alus, weldability dhuwur, tahan korosi, polishability, tahan panas, tahan korosi lan karakteristik liyane.Iki digunakake sacara wiyar ing macem-macem industri lan minangka bahan penting ing industri modern.Baja tahan karat dipérang dadi baja tahan karat austenitik, baja tahan karat feritik, baja tahan karat martensit, lan baja tahan karat dupleks miturut negara struktur.Baja Tahan Karat Austenitik: baja tahan karat kanthi struktur austenitik ing suhu kamar.Baja ngandhut Cr≈18%, Ni≈8%-25% lan C≈0.1%.Steel wis kateguhan dhuwur lan plasticity, nanging kurang kekuatan.Baja Tahan Karat Martensit: Baja sing sifat mekanik bisa diatur kanthi perawatan panas.Wis kekuatan lan kateguhan beda ing suhu tempering beda.Duplex Stainless Steel: Austenitic lan ferrite saben akun kanggo babagan setengah saka struktur.Nalika isi C kurang, isi Cr 18% nganti 28%, lan isi Ni 3% nganti 10%.Sawetara baja uga ngemot unsur paduan kayata Mo, Cu, Si, Nb, Ti, lan N. Jenis baja iki nduweni ciri baja tahan karat austenitik lan feritik Baja Tahan Karat Feritik: Ngandhut 15% nganti 30% kromium lan nduweni awak. - struktur kristal kubik pusat.Jenis baja iki umume ora ngemot nikel, lan kadhangkala ngemot Mo, Ti, Nb lan unsur liyane.Baja jinis iki nduweni karakteristik konduktivitas termal sing gedhe, koefisien ekspansi cilik, resistensi oksidasi sing apik, lan resistensi korosi stres sing apik.

    Baja Tahan Karat Austenitik

    201, 301, 304, 305, 310, 314, 316, 321, 347, 370, lsp

    Baja tahan karat martensit

    410, 414, 416, 416, 420, 431, 440A, 440B, 440C, lsp

    Duplex Stainless Steel

    S31803, S32101, S32205, S32304, S32750, lsp

    Baja Tahan Karat Feritik

    429, 430, 433, 434, 435, 436, 439, lsp

    tahan karat03
    tahan karat05

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita