page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

RAL 1025 Pre Painted Galvanized Ppgi Steel Coil Kanggo Konstruksi

Garis koil baja galvanis sing wis dicithak kanthi teknologi dhuwur anyar, kita menangake pasar kanthi kualitas sing apik banget, ukuran 0.10 ~ 1.20mm kanthi warna RAL utawa panyuwunan khusus koil baja galvanis sing wis dicithak Cat sing digunakake kabeh ora beracun, ora polusi. , ramah lingkungan.Lan produk kita kabeh duwe ciri tahan karat, tahan cuaca sing kuwat, tahan luntur, umur dawa.


  • Standar:AiSi, ASTM, bs, DIN, GB, JIS
  • Tipe:Steel Coil, Cold Rolled Steel Sheet, Steel Coil
  • Teknik:Hot Rolled
  • Perawatan lumahing:Galvanis
  • Toleransi:± 1%
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Parameter produk

    Panggonan Asal: China

    Nomer Model: DX51D/SGCC/G550/S280

    Tipe: Steel Coil

    Aplikasi: Konstruksi, Atap, Lembaran Bergelombang, Plat Wadah/lembaran atap

    Perawatan lumahing: Dilapisi

    Jembar: 600-1250mm iku normal.

    Length: minangka panyuwunan

    Standar: ASTM, BS, DIN, GB, JIS

    Teknik: Cold Rolled

    Kelas: DX51D/SGCC/G550/S280

    Ketebalan: 0.12-2.0mm

    Panggunaan Khusus: Plat Baja kanthi kekuatan dhuwur

    Jeneng produk: Ral9010 Steel Pre Painted Galvanized Steel Coil PPGI Coils

    jembaré coil: 600-1250mm

    Werna: Minangka grafik RAL, uga bisa ditindakake minangka sampel warna sampeyan

    Ketebalan lukisan: 15um/17um/20um/25um/30um

    Jenis Lapisan: Cat ndhuwur: PVDF, HDP, SMP, PE, PU

    Cat primer: Polyurethane, Epoxy, PE

    Cat mburi: Epoksi, Poliester sing dimodifikasi

    Kekerasan: Soft hard (HRB60), medium hard (HRB60-85), full hard (HRB85-95)

    Lapisan seng: 30-275g / m2

    Bobot Coil: 2-10 Ton

    Koil ID: 508/610mm

    Wektu pangiriman: 7-15 Dina

    Tampilan produk

    pgi 22805
    paket pgi
    kaca
    Paket ppgi 06
    ppg
    ppgi loading

    Deskripsi Produk

    Garis koil baja galvanis sing wis dicithak kanthi teknologi dhuwur anyar, kita menangake pasar kanthi kualitas sing apik banget, ukuran 0.10 ~ 1.20mm kanthi warna RAL utawa panyuwunan khusus koil baja galvanis sing wis dicithak Cat sing digunakake kabeh ora beracun, ora polusi. , ramah lingkungan.Lan produk kita kabeh duwe ciri tahan karat, tahan cuaca sing kuwat, tahan luntur, umur dawa.

    Ngadeg ing titik wiwitan anyar, ngadhepi tantangan anyar, Shandong Zegang tansah tetep semangat "Kanggo nggawe kanca tulus, pembangunan gumantung ing ajining diri" filosofi bisnis.Gumantung ing "kredibilitas baja, prasetya saka wesi" prinsip layanan;nyekeli "Kualitas nemtokake pasar, lan sikap nemtokaken pembangunan "filsafat. Kita tansah ketat ly ngleksanakake kontrol kualitas lan fokus ing nyediakake pelanggan karo dhuwur-tech produk ditutupi. Our company njupuk " basing ing Shandong, radiate kanggo kabeh china, lan lumaku menyang donya "minangka strategi pembangunan dhewe, adhering kanggo" Jujur, Kerjasama lan Win-Win "cara bisnis, tansah mimpin gaya internasional industri baja Coating, wong Yehui gelem nggawe kanca karo kabeh masyarakat lan pindhah kanggo besok luwih apik tangan ing tangan!


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita