page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Pvdf Warna Coated Aluminium Coil Kanggo Construction

Spesifikasi: Thickness≤30mm;Width≤2600mm;Length≤16000mm UTAWA Coil (C)

Aplikasi: Tutup Simpenan, Piranti Industri, Panyimpenan, Kabeh Jinis Wadah, lsp.

Fitur: kinerja tahan karat apik, panas laten dhuwur saka leleh, dhuwur-pantulan, uga welding property, kurang kekuatan, lan ora cocok kanggo perawatan panas.


  • Paduan:1050 1060 1070 1100
  • Temperamen:T6 H14 H28 H24
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Aluminium Coil Kab

    Paduan: 1050 1060 1070 1100

    Temperamen: T6 H14 H28 H24

    Spesifikasi: Thickness≤30mm;Width≤2600mm;Length≤16000mm UTAWA Coil (C)

    Aplikasi: Tutup Simpenan, Piranti Industri, Panyimpenan, Kabeh Jinis Wadah, lsp.

    Fitur: kinerja tahan karat apik, panas laten dhuwur saka leleh, dhuwur-pantulan, uga welding property, kurang kekuatan, lan ora cocok kanggo perawatan panas.

    3000 Series Aluminium

    Paduan: 3003 3004 3005 3102 3105

    Temper: O / H111 H112 H12 / H22 / H32 H14 / H24 / H34 H16 / H26 / H36 H18 / H28 / H38 H114 / H194, lsp.

    Spesifikasi: Thickness≤30mm;Width≤2200mm Length≤12000mm UTAWA Coil (C)

    Aplikasi: Dekorasi, piranti heat-sink, tembok njaba, panyimpenan, sheets kanggo construction, etc.

    Fitur: Tahan karat sing apik, ora cocok kanggo perawatan panas, kinerja tahan karat sing apik, properti welding sing apik, plastisitas sing apik, kekuatan sing kurang nanging cocok kanggo hardening kerja sing adhem.

    Tampilan produk

    Kumparan Aluminium
    Aluminium-1
    Kumparan Aluminium-6
    Aluminium-2
    Aluminium Coil-5
    Aluminium-3

    5000 Series Alloy

    Paduan: 5005 5052 5083 5086 5182 5754 5154 5454 5A05 5A06

    Temperamen: O/H111 H112 H116/H321 H12/H22/H32 H14/H24/H34H16 / H26 / H36 H18 / H28 / H38 H114 / H194, lsp.

    Spesifikasi: Thickness≤170mm;Width≤2200mm ;Length≤12000mm

    Aplikasi: Plate Kelas Laut, Ring-Tarik Bisa Mungkasi Simpenan, Ring-Tarik Simpenan, Lembar Body Mobil, Papan Ing njero Mobil, Tutup Pelindung Ing Mesin.

    Fitur: Kabeh kaluwihan saka wesi aluminium normal, kekuatan tarik dhuwur & kekuatan ngasilaken, kinerja tahan karat apik, property welding uga, kekuatan lemes, lan cocok kanggo oksidasi anodic.

    Detail Produk

    Aluminium-3 (1)
    Aluminium-3 (2)

    6000 Series Alloy

    Paduan: 6061 6063 6082

    Temper: O F, lsp.

    Spesifikasi: Thickness≤170mm;Width≤2200mm ;Length≤12000mm

    Aplikasi: Otomotif, Aluminium Kanggo Penerbangan, Cetakan Industri, Komponen Mekanik, Kapal Angkutan, Peralatan Semikonduktor, lsp.

    Fitur: Kinerja tahan korosi sing apik, properti welding sing apik, kemampuan oksidasi sing apik, gampang disemprotake, pewarnaan oksidasi sing apik, kemampuan mesin sing apik.

    Packing

    Rincian Kemasan

    1) Standar kemasan ekspor layak laut.Palet kayu kanthi proteksi plastik kanggo gulungan lan lembaran.
    2) layanan packaging bisa kasedhiya miturut suhu regional beda pelanggan.
    3) 16-20 MT bisa ditemokake ing 20FCL, tarif angkutan laut luwih murah tinimbang 40FCL.

    Pelabuhan:Shanghai, Qingdao, Tianjin

    Aluminium-33

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita