page_banner

PAWARTA

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Shan Steel Group: ing separo kapindho taun, kita bakal fokus ing "stabilisasi produksi, njamin pasokan, ngontrol biaya, nyegah risiko, ningkatake kualitas lan mantep keuntungan"

Produksi stabil kanggo entuk produksi, nambah kualitas lan efisiensi

Grup baja gunung nggabungake "penting ing kuartal kaping pindho, limpasan ing separo pisanan" kompetisi tenaga kerja khusus, fokus ing produk utama kenaikan produksi, kontrol persediaan barang rampung, netepake sistem jadwal produksi saben dina, ngawasi dinamis lan nuntun. gunung Enggo bareng baja, pertambangan, Shandong materi refractory lan liyane utama baja produksi Unit Optimization sistem organisasi produksi, ngrampungake watesan saka wesi lan baja shandong klompok co., LTD ditanggepi gol produksi.Dipengaruhi dening pasar mudhun kanthi cepet ing kuartal kaping pindho, tingkat bathi ing industri baja mudhun kanthi cepet.Shan Iron lan Steel Group wis aktif nanggapi fluktuasi pasar lan nelik potensial kanggo nambah bathi ing kabeh-babak.Ing lingkungan ngendi tingkat MediaWiki industri wesi lan baja wis dropped saklawasé 60% taun ing taun, Kurangé populasi saka Shan Iron lan Steel Group luwih murah tinimbang rata-rata industri, lan kauntungan komparatif dadi tambah ketok.

cetha1

Peningkatan sing signifikan ditindakake ing benchmarking

Saka Januari nganti Juni, indikator pemantauan sakabèhé Shan Steel Group ngrampungake 44,1 indikator kemajuan sing ngluwihi kinerja nyata taun sadurunge, ing antarane 29,1 tekan target 2022. Tingkat perbaikan longitudinal saka indikator pemantauan sakabèhé yaiku 78,75%, 12,14 persentasi luwih dhuwur tinimbang sasi kepungkur lan 15,71 persen luwih dhuwur tinimbang kuartal pisanan.Tingkat kepatuhan horisontal yaiku 51,96%, 8,92 poin persentase luwih dhuwur tinimbang wulan kepungkur lan 12,50 poin persentase luwih dhuwur tinimbang kuartal pertama.MediaWiki saben ton baja lan biaya wesi babi saka loro dhasar saka Shan Steel Ngluwihi target Tambah taunan, lan produktivitas pegawe fisik basis Rizhao tekan target lan terus nambah.

ketok2
Kabijakan sing nguntungake perusahaan wis ditindakake
Shandong Iron and Steel Group wis ngetrapake dhaptar kabijakan pembangunan berkualitas tinggi "Nggoleki kemajuan nalika Njaga stabilitas" ing taun 2022 sing diterbitake dening Komite Partai Provinsi Shandong lan pamrentah provinsi, lan nerusake telung klompok 17 dhaptar kebijakan, total 264 item, kalebu. "kultivasi lan ngembangake permintaan efektif", "nyatakake operasi ekonomi" lan "nyepetake transformasi pasukan nyopir lawas lan anyar" menyang perusahaan kepemilikan.Kita nggawe mekanisme kerja kanggo ngetrapake kabijakan kanthi rutin, lan kanthi aktif nglacak implementasine macem-macem kabijakan.Wiwit awal taun iki, kita wis nampa total 1,392 milyar yuan ing kabijakan preferensial.Ing pungkasan wulan Juni, Shandong Iron and Steel Group Co., Ltd. lan perusahaan afiliasi wis ngetrapake pengurangan sewa lan pambebasan kanggo 583 rumah tangga ing wilayah risiko menengah lan wilayah liyane, kanthi jumlah 7,9803 yuta yuan, miturut karya khusus. penyebaran "abang sewa lan pengecualian" dening Komisi Pembangunan lan Reformasi Shandong lan Komisi Pengawasan lan Administrasi Aset Negara.


Wektu kirim: Jul-25-2022