page_banner

PAWARTA

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Mujudake Impen "Baja nol-karbon" - Ing Sinau Mendalam lan implementasine saka Rong Puluh Roh Agung Partai

"Kita bakal aktif durung prudently ningkataké netralitas karbon ing puncak karbon", "mbangun dhisik lan break mengko, lan nindakake tumindak puncak karbon langkah dening langkah ing cara ngrancang"... Ngadeg ing dhuwur coexistence harmonis antarane manungsa lan alam, laporan Kongres Nasional rong puluh Partai wis nggawe penyebaran strategis anyar babagan karya "karbon pindho".

Ing 2021, nalika pisanan kalebu ing Laporan Kerja Pemerintah, "Kita bakal nindakake tugas sing kuat kanggo netralitas karbon puncak lan ngrumusake rencana aksi kanggo puncak emisi karbon sadurunge 2030", lan ing 2022, nalika dilebokake maneh ing Pamrentah. Laporan Kerja, kita bakal "promosikake karya netralitas karbon puncak kanthi tertib lan ngetrapake rencana aksi kanggo puncak karbon".Saiki "promosi aktif lan wicaksana", "penyiapan pisanan lan banjur break" lan "ngrancang lan langkah-langkah dening-implementasine", syarat karya negara ing "karbon dual", saka cethek kanggo jero, langkah dening langkah.Iki uga tegese ombak ing perang langit biru, ZhengChen unwashed, wesi lan industri baja kudu maneh njupuk metu "tumpukan" macan, lomba "kendel lan" ndeleng dalan, aku bakal nelusuri munggah lan mudhun "tumindak, misi eksplorasi, ngisi sadurunge, lan kanggo nyepetake ijo kurang karbon èlmu lan revolusi teknologi, lelampahan anyar ing construction komprehensif sosialisme negara modernisasi, Kita bakal push karya "karbon dual" kanggo tingkat anyar.

4

Kanggo ningkatake pengurangan emisi karbon ing industri baja, konsensus kabeh rantai industri kudu dikumpulake.Pengurangan karbon ora bisa ditindakake mung ing industri baja.Nyatane, ora mungkin industri apa wae ing rantai industri bisa sukses kanthi "arep dhewe".Kerjasama lintas industri kudu dikuatake.Khusus, industri wesi lan baja lan industri bahan bangunan bisa nggunakake slag metalurgi kanggo ngasilake bahan bangunan;Pemanfaatan sumber daya gas metalurgi bisa ditindakake bebarengan karo industri kimia kanggo entuk persiapan hidrogen, metanol, etilena glikol, lan liya-liyane.Ing wektu sing padha, kita bisa ningkataké konsumsi baja ijo lan mimpin nganyarke ijo saka industri hilir liwat riset lan pangembangan, promosi lan aplikasi saka kurang-karbon baja kinerja dhuwur.Contone, bangunan struktur baja sing dikembangake kanthi kuat dening negara saiki yaiku "proyek Harapan" kanthi misi sing mulya iki.

Mesthine, kesadaran kita babagan pembangunan ijo lan rendah karbon kudu dikuatake.Teknologi kayata metalurgi hidrogen, metalurgi biomassa, reduksi molten lan CCUS kudu digawe terobosan.Struktur energi kita kudu dioptimalake.Nanging aja lali, kita minangka industri baja Cina nalika ngadhepi tantangan urip lan pati kaya pengurangan kapasitas, relokasi, transformasi emisi ultra-rendah lan liya-liyane.Kita ngerti kanthi lengkap manawa kita bakal tumindak kanggo mbuktekake manawa siji-sijine cara kanggo ngatasi owah-owahan ing jagad iki, tahan tes utama lan nemoni segara badai yaiku kerja keras.

Slompret swarane banter lan undhak-undhakan keprungu.Perjalanan anyar wis diwiwiti.industri baja China kang obah menyang goal éling "karbon pindho" lan mujudaken impen saka "nol baja karbon".Masa depan padhang lan ana dalan sing adoh!

5


Wektu kirim: Nov-08-2022