page_banner

PAWARTA

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Kepiye cara ngatasi kahanan industri sing surem?Sawetara perusahaan baja ngomong babagan masa depan kaslametan

Wiwit awal taun iki, kahanan internasional sing rumit, wabah domestik nyebarake pirang-pirang rantai pasokan, operasi rantai industri ngalangi faktor, kayata pasar baja yaiku "pengurangan pasokan, kayata permintaan sing ringkih, kenaikan persediaan, rega, biaya mundhak, penghasilan, bathi. margins, "kahanan produksi lan operasi perusahaan ngadhepi tantangan sing luwih gedhe.

Separuh kapindho 2022 wis teka, kepiye industri baja bakal ngatasi kahanan sing abot saiki?Bubar, sawetara perusahaan wesi lan baja kanggo masang karya ing paruh kapindho taun, xiaobian ringkesan collation minangka nderek -

Citic Pacific Special Steel Group

Ing wayah sore tanggal 9 Juli, He Wenbo, Sekretaris Partai lan Ketua Eksekutif Asosiasi Besi lan Baja China ngunjungi Citic Pacific Special Steel Group.

warta

 

Qian Gang, Sekretaris Partai lan Ketua Citic Pacific Steel Group, ngenalaken He Wenbo operasi lan produksi Citic Pacific Steel ing separo pisanan taun.

Wiwit taun 2022, CITIC Pacific Steel wis ngadhepi tantangan abot kayata wabah bola-bali ing China, fluktuasi bahan mentah sing akeh lan permintaan pasar sing ringkih.Kabeh staf wis ngatasi kangelan, makarya hard lan njupuk sawetara langkah ing wektu sing padha, lan ngrambah "kamenangan pindho" lan "setengah pindho" saka tugas wektu.Kangge, CITIC Pacific Steel ngupaya kanggo nindakake tugas penting "nglatih misi nasional lan mbantu rejuvenasi nasional", fokus ing bahan kunci sing macet ing bottleneck kanthi konsentrasi sumber daya sing unggul.

Ing separo kapindho taun, CITIC Pacific Special Steel bakal aktif nanggapi owah-owahan pasar.Kapindho, menehi play luwih kanggo kaluwihan struktural varieties;Katelu, inovasi-driven, ngiyataken support riset ilmiah;Kaping papat, terus nambah daya saing pasar segmen;Kalima, kita kudu ngetrapake filosofi pangembangan anyar lan ningkatake pangembangan karbon rendah lan transformasi digital lan nganyarke.

Ing tampilan saka kahanan makro saiki lan status quo industri, Qian Gang disaranake kanggo asosiasi, siji kanggo njlentrehake prabédan indeks konsumsi energi antarane baja khusus lan baja Umum, loro kanggo ningkataké segmentasi kode tax ekspor saka nilai dhuwur- produk ditambahaké, telung kanggo akselerasi construction saka platform EPD.


Wektu kirim: Jul-18-2022