page_banner

PAWARTA

Hello, teka kanggo takon produk kita!

He Wenbo: tulang punggung wesi lan baja saka tenaga manufaktur wis ditempa dening budidaya intensif lan tumindak sing kuat

zegang

He Wenbo: balung wesi lan baja saka daya manufaktur wis ditempa dening budidaya intensif lan tumindak vigorous Wiwit Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 18, industri wesi lan baja negaraku wis netepi tuntunan Xi Jinping Thought on Sosialisme karo Karakteristik Tionghoa kanggo Era Anyar, kanthi tegas ngetrapake keputusan lan pengaturan sing relevan saka Komite Pusat Partai lan Dewan Negara, adhedhasar tahap pangembangan anyar, kanthi lengkap, kanthi akurat lan komprehensif ngetrapake konsep pembangunan anyar, lan mbangun pola pangembangan Anyar , kanthi aktif ningkatake reformasi struktural sisih, kanthi tenang nanggapi risiko lan tantangan lan owah-owahan ing abad kepungkur, ngupayakake ngrampungake tugas reformasi, pembangunan lan stabilitas, lan ningkatake optimalisasi struktural, transformasi lan nganyarke, perbaikan kualitas lan efisiensi, lan ijo. pembangunan.A kabisat sajarah kanggo "daya baja".Ing sepuluh taun kepungkur, struktur industri industri wesi lan baja terus-terusan dioptimalake, penggabungan lan akuisisi terus maju, inisiatif "Sabuk lan Dalan" wis digawe cepet, inovasi teknologi terus, karbon ijo lan kurang luwih. dipromosekake, tingkat intelijen terus ditingkatake, lan daya saing internasional wis ditingkatake ing kabeh arah."Kekuatan manufaktur" wis ngadegake balung mburi baja.Ing sepuluh taun kepungkur, penggabungan lan akuisisi terus maju, lan integrasi regional terus saya cepet.

Wiwit Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 18, Dewan Negara lan departemen sing relevan wis ngetokake dokumen kanggo ningkatake penggabungan lan reorganisasi industri wesi lan baja.Industri wesi lan baja kanthi tegas ngetrapake keputusan lan pengaturan sing cocog karo Komite Pusat Partai lan Dewan Negara, mbangun konsensus ing industri, lan nggedhekake upaya kanggo maju.China Baowu njupuk timbal ing menehi conto lan njupuk timbal.Ing 2021, output baja mentah bakal tekan 119 yuta ton, peringkat pisanan ing donya kanggo rong taun consecutive lan dadi operator pesawat baja nyata.Ing wektu sing padha, Anshan Iron lan Steel Group reorganisasi Benxi Iron lan Steel Group, lan output rangking katelu ing donya;Jianlong Group dadi siji-sijine perusahaan wesi lan baja ing Heilongjiang liwat penggabungan lan reorganisasi;Delong Group ngrampungake reorganisasi asli Tianjin Bohai Iron and Steel Group, lan Xintian Steel Group nglayar;Shagang Group Integrasi tilas Northeast Special Steel;9 perusahaan wesi lan baja kalebu Shaanxi Iron and Steel Group ngadegake Northwest United Iron and Steel Company.Perusahaan utama sing dipimpin dening demonstrasi lan perusahaan swasta dadi luwih gedhe lan kuwat.Proporsi output baja mentah saka 10 perusahaan baja domestik paling dhuwur ing negara kasebut wis tambah saka 35,9% ing 2016 dadi 41,5% ing 2021, lan konsentrasi industri baja saya tambah akeh.

Ngadeg ing titik wiwitan anyar, kita bakal tansah mbudidaya pangarep-arep tenan Sekretaris Jenderal Xi Jinping saka "ora lali niat asli lan maju", ngelingi kapercayan tenan Sekretaris Jenderal Xi Jinping saka "mromokake pembangunan inovatif lan ijo lan kurang karbon. pembangunan industri baja", ngarahke ing "fokus ing Tugas dhasar-kanggo komprehensif nambah Kapabilitas dhasar saka industri lan tingkat modernisasi saka chain industri, netepi loro utama pembangunan tema-ijo lan kurang-karbon pembangunan lan Manufaktur cerdas, lan fokus ing mecahaken telung pain TCTerms utama saka industri-Ngontrol expansion kapasitas, mromosiaken konsentrasi industri, lan njamin keamanan sumber, mromosiaken proses penting-terus mromosiaken proses internasionalisasi industri baja China kang ", kita bakal bisa hard lan kerja keras, lan dadi striver, doer, lan dreamer sing mbangun negara baja kuwat.Kita duwe kepemimpinan sing kuat saka Komite Pusat CPC karo Comrade Xi Jinping minangka inti, kaluwihan industri "rantai industri sing relatif lengkap, tingkat pemasaran sing relatif dhuwur, lan otonomi teknologi sing kuwat", lan "sistem kasebut nduweni kaluwihan, kabijakan. duwe ruang, lan pasar duwe potensial., industri duwe dhasar, investasi duwe arah, lan reformasi duwe tujuan ", duwe pengalaman sing sugih kanggo ngatasi macem-macem kesulitan, risiko lan tantangan, lan yakin, tekad, lan duwe dhasar lan kahanan kanggo promosi pembangunan stabil, sehat lan kualitas dhuwur saka industri baja, supaya entuk pisanan Nggawe kontribusi anyar lan luwih kanggo loro gol centenary lan realisasi saka ngimpi Cina saka rejuvenation gedhe saka bangsa Cina, lan welcome kamenangan saka Kongres Nasional kaping 20 Partai kanthi asil sing luar biasa!


Wektu kirim: Jul-11-2022