page_banner

PAWARTA

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cisa ngrancang nggawe Komite Kerja bijih besi lan ngluncurake "Proyek Penyebaran Internasional warisan klasik buku teks metalurgi lan buku referensi".

China Metallurgical News China Steel News

Wartawan kita Luo Zhonghe nglaporake

Tanggal 28 Juli, Asosiasi Besi lan Baja China nganakake rapat direktur eksekutif, ngrembug lan nyetujoni proposal babagan panyiapan panitia kerja bijih besi.

Panitia kerja kanggo bijih wesi, asosiasi baja, implementasi Komite Pusat CPC lan Dewan Negara minangka keputusan kebijakan utama, nggunakake asosiasi panitia profesional keuntungan unik, sesuai karo syarat pasar, miturut aturan. saka hukum, daya efektif minangka kabèh Enterprises baja domestik, ngiyataken riset ing masalah utama related kanggo bijih wesi, ningkataké pangembangan industri wesi lan baja kualitas dhuwur lan inisiatif utama.Punika mangertos bilih panitia bakal dadi cabang saka CISA, kang organisasi profesional karo Manajemen sawijining lan industri disiplin dhiri ing bijih wesi related karya.Panitia kasebut dumadi saka perusahaan wesi lan baja sing gedhe lan penting lan China National Mineral Resources Group Co., LTD.Anggota tambahan bakal ditambahake gumantung saka kemajuan karya lan kabutuhan.

Dilaporake manawa ruang lingkup kerja panitia kerja bahan mentahan sing ana bakal diatur kanthi tepat, lan bakal terus nindakake fungsi panitia profesional lan nindakake pakaryan sing relevan babagan coking coal, karbon, baja kethokan, ferroalloy lan mentahan liyane. bahan bakar saliyane bijih wesi, lan komposisi saka institusi lan anggota bakal tetep panggah.

Kajaba iku, rapat dewan eksekutif Asosiasi Baja uga nimbang lan nyetujoni gerakan babagan peluncuran "proyek penyebaran internasional warisan klasik buku teks metalurgi lan buku referensi".Kacarita, miturut buku klasik metallurgical saiki lan buku referensi nganyari ora ing wektu, latihan personel lan kemajuan teknologi industri, ing China wesi lan baja asosiasi bakal bebarengan miwiti masyarakat Cina kanggo metalurgi logam buku teks profesional lan buku referensi klasik warisan komunikasi internasional. project ", sistem revisi, buku teks profesional anyar lan buku referensi, kanggo ngringkes, nyaring, nyebar prestasi ilmiah lan teknologi paling anyar, Kanggo nepaki tugas sajarah warisan kawruh industri, ndhukung pembangunan kualitas dhuwur saka wesi lan baja China. industri, lan nggawe kontribusi amarga kanggo pangembangan industri wesi lan baja donya.pers industri Metallurgical minangka unit undertaking karya tartamtu, bakal ngatur colleges related lan universitas, Enterprises wesi lan baja, Unit riset ilmiah kanggo melu, aktif usaha kanggo Kamentrian Pendidikan, Kamentrian Ilmu lan Teknologi, China Association kanggo Ilmu lan Teknologi, dhukungan administrasi pers lan publikasi negara, ing wektu 5 taun, sebagean wektu kanggo ngrampungake edisi revisi buku teks lan buku referensi lan anyar lan bagean saka buku teks lan buku referensi terjemahan lan karya penerbitan, Bebarengan nindakake pambangunan digitalisasi sumber daya, mbangun basis data profesional lan basis pengetahuan metalurgi lan bahan logam sing ndhukung.

basis kawruh


Wektu kirim: Aug-02-2022