page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Hot Dipped Galvanized Steel Coils DX51D utawa SGCC

Baja galvanis diwakili dening gulungan kadhemen lan panas sing digulung kanthi lapisan seng, sing mbantu nglindhungi baja saka korosi atmosfer.Koil baja galvanis kasil digunakake ing industri kanthi syarat sing ketat kanggo tahan karat, daya tahan, kekuatan lan penampilan, lan bisa dibentuk utawa duwe macem-macem lapisan sing ditrapake.Standar utama sing kudu ditindakake kanggo produksi gulungan galvanis kalebu EN 10346 (Eropa), ASTM A653 / A653M (AS), DSTU EN 10346 (Ukraina), GOST 14918−80 (Rusia lan CIS) lan GOST R 52246−0 (Rusia).


  • Standar:ASTM, JIS
  • Tipe:Kumparan Baja/Lembaran, Plat Baja
  • Teknik:Dingin Rolled
  • Perawatan lumahing:Galvanis
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Detail Koil Baja Galvanis

    Standar: ASTM, JIS

    Tipe: Kumparan Baja/Lembaran, Plat Baja

    Teknik: Cold Rolled

    Perawatan lumahing: Galvanis

    Aplikasi: peralatan omah konstruksi mobil

    Jembar: 500/650/726/820/914/1000/1200/1219/1220/1250 mm

    Grade: SGCC SGCD utawa Requirement Pelanggan

    Tipe: Kualitas Komersial/DQ

    Ketebalan: 0.13-4.0mm

    Jembar: 600mm ~ 1500mm

    Jinis Coating: panas dicelup galvanis

    Lapisan seng: 30-275g/m2

    Perawatan lumahing: Passivation / kulit pass / non-lenga / lenga

    Struktur lumahing: Zero Spangle / Mini Spangle / Biasa Spangle / Big Spangle

    ID: 508mm/610mm

    Bobot Coil: 3-10metric ton saben coil

    Paket: paket ekspor standar utawa disesuaikan

    Kekuwatan Ngasilake: 140 ~ 300 (DQ Grade)

    Kekuwatan Tarik: 270-500 (CQ Grade) 270-420 (DQ Grade)

    Persentase Elongasi: 22 (Ketebalan Kelas CQ kurang 0,7mm) 24 (Ketebalan Kelas DQ kurang 0,7mm)

    Tampilan produk

    mmexport1501911909941
    baja galvanis
    mmexport1501056694880
    4808
    mmexport1501911913278
    DX51D-9

    Aplikasi

    Nggawe Pipa, Pipa Dingin Strip-Dilas, Dingin-Bent Shaped-Steel, Struktur Sepeda, Cilik-Size Pers-Pieces lan Kluwarga Dekorasi Barang, Boating Building, Produsèn Mobil, Corrugated Roofing, Pangolahan Pangan lan Industri Medis, Petroleum lan Industri Kimia, lsp.

    Baja galvanis diwakili dening gulungan kadhemen lan panas sing digulung kanthi lapisan seng, sing mbantu nglindhungi baja saka korosi atmosfer.Koil baja galvanis kasil digunakake ing industri kanthi syarat sing ketat kanggo tahan karat, daya tahan, kekuatan lan penampilan, lan bisa dibentuk utawa duwe macem-macem lapisan sing ditrapake.Standar utama sing kudu ditindakake kanggo produksi gulungan galvanis kalebu EN 10346 (Eropa), ASTM A653 / A653M (AS), DSTU EN 10346 (Ukraina), GOST 14918−80 (Rusia lan CIS) lan GOST R 52246−0 (Rusia).

    Packing

    Lembaran kasebut dikempalken karo film PVC utawa kraft anti banyu ing lapisan pisanan, lapisan kapindho yaiku paket lembaran wesi, banjur dibungkus ing palet logam utawa tabung kothak logam kanthi jalur baja.

    Iku banyu-bukti lan segara-pantes, lan warmly tampi dening customers.OEM ditampa, Kejabi, paket uga bisa miturut panjaluk.

    Layanan kita Cut gulungan gedhe dadi gulungan cilik.

    Kanggo kumparan baja, kita bisa Cut siji kumparan baja gedhe menyang kumparan baja cilik kanggo loading ing pelabuhan; amarga kanggo kapal wadhah, saben wadhah biasane kathah bobot ora bisa liwat 26 ton, nanging saben kumparan gedhe biasane bab 28 ton, supaya siji gedhe. gulungan kudu Cut menyang gulungan cilik, lan amarga forklift biasane njupuk 7-10 ton ing pelabuhan, supaya gampang loading menyang wadhah saben coil baja gedhe biasane Cut menyang 3 gulungan cilik.

    Kanggo kapal kapal akeh, biasane nuntut bobot kumparan ing sangisore 18 ton, mula biasane kudu dipotong siji kumparan gedhe dadi 2 kumparan cilik.

    DX51D-3
    DX51D-2
    DX51D-1

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita