page_banner

Pitakonan

Hello, teka kanggo takon produk kita!

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1 Apa babagan kontrol kualitas ing pabrik sampeyan?

Kita duwe laboratorium dhewe, uga sistem kontrol kualitas dhewe lan inspektur kualitas profesional.

Babagan saben pesenan, kita kudu takon departemen inspeksi kanggo nggawe laporan inspeksi kanggo klien kita.

Q2 Kepiye kutipan rega sampeyan?

1. Biaya materi paling murah kanthi kualitas paling apik.

2. Kabeh produk dirancang lan produk dening awake dhewe kanggo ngirit biaya produk.

3. Quote rega ing jam karo rega paling apik kanggo partner kanggo mbukak pasar.

Q3 Apa sampeyan ndhukung OEM utawa ODM?

Ya bener !kita bisa nampa desain klien lan kita gawé miturut gambar klien lan kita nyedhiyani layanan free instalasi pasuryan kanggo pasuryan.

Q4 apa bab syarat pembayaran?

Syarat pembayaran normal kita yaiku 30% T / T minangka prabayar lan imbangan 70% kudu dibayar sadurunge dikirim, kita uga bisa nampa L / C kanggo klien apik sing wis kenal karo pabrik kita sawetara taun.

PENGEN KERJA DENGAN KAMI?