page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Pabrik Harga Grosir 1060 3003 3004 5052 Pre Painted Aluminium Coil Warna Coated Aluminium Coil Roll

Lembaran aluminium minangka bahan sing umum banget kanthi akeh kaluwihan.Lembaran aluminium paduan nduweni kinerja pembentukan sing apik, tahan korosi, kemampuan las lan kekuatan medium, digunakake kanggo nggawe tank minyak pesawat, pipa minyak, uga kendaraan transportasi, bagean logam kapal, instrumen, lampu stent lan rivet, produk logam, enclosure listrik, lsp.


  • Jembar (mm):20-2000
  • Standar:GB, JIS, DIN, ASTM
  • Tipe:Coil / Sheet / Strip / Plate
  • Detail Produk

    Tag produk

    Detail Aluminium Coil Kab

    Ketebalan (mm) lembaran aluminium: 0.15-6.0 piring aluminium: 6.0-25.0

    Jembar (mm): 20-2000

    Standar: GB, JIS, DIN, ASTM

    Perawatan lumahing: Disikat, Mirror, Embossed, Sandblasted, etc

    Temperamen: O / H111 H112 H116 / H321 H12 / H22 / H32 H14 / H24 / H34 / H16 / H26 / H36 H18 / H28 / H38 H114 / H194, lsp.

    Tipe: Coil / Sheet / Strips / Plate

    Paket: Paket ekspor standar, kayata kothak kayu utawa kaya sing dibutuhake.

    Pambuka produk

    Aluminium digunakake akeh ing elektronika, kemasan, konstruksi, mesin, lan liya-liyane.Miturut komposisi kimia, dipérang dadi aluminium alloy lan aluminium murni.Miturut wangun Processing, iku dipérang dadi coil aluminium, piring aluminium, sheet aluminium, Strip aluminium, tabung aluminium, rod aluminium, profil aluminium lan ing.

    Tampilan produk

    Aluminium113
    Aluminium10
    Aluminium114
    Aluminium20
    Aluminium115
    Aluminium86

    Kelas Aluminium

    1000 Seri

    Aluminium Murni Industri(1050,1060,1070,1100)

    Seri 2000

    Paduan aluminium-tembaga(2024(2A12), LY12, LY11, 2A11, 2A14(LD10), 2017, 2A17)

    3000 Seri

    Paduan aluminium-mangan (3A21, 3003, 3103, 3004, 3005, 3105)

    4000 Seri

    Al-Si wesi(4A03, 4A11, 4A13, 4A17, 4004, 4032, 4043, 4043A, 4047, 4047A)

    5000 Seri

    Paduan Al-Mg(5052, 5083, 5754, 5005, 5086,5182)

    6000 Seri

    Aluminium Magnesium Silicon Alloys (6063, 6061, 6060, 6351, 6070, 6181, 6082, 6A02)

    7000 Seri

    Paduan Aluminium, Seng, Magnesium lan Tembaga (7075, 7A04, 7A09, 7A52, 7A05)

    Packing

    Packing3
    Packing
    Packing2
    Packing1

    Aplikasi

    Bahan aluminium entheng, kuwat, awet, lan apik.Iki digunakake kanthi akeh ing macem-macem peralatan rumah tangga, komunikasi elektronik, medis, kemasan panganan, percetakan, kimia, dekorasi lan industri liyane.

    Lembaran aluminium minangka bahan sing umum banget kanthi akeh kaluwihan.Lembaran aluminium paduan nduweni kinerja pembentukan sing apik, tahan korosi, kemampuan las lan kekuatan medium, digunakake kanggo nggawe tank minyak pesawat, pipa minyak, uga kendaraan transportasi, bagean logam kapal, instrumen, lampu stent lan rivet, produk logam, enclosure listrik, lsp

    Bisa Daur Ulang Lan Tahan Karat

    Bisa didaur ulang

    Kaya sing kasebut ing ndhuwur, aluminium dianggep minangka bahan sing lestari.Fitur utama yaiku bisa didaur ulang nalika isih njaga sifat asline.Iki minangka kauntungan gedhe lan ora mung biaya-efektif nanging uga migunani kanggo lingkungan.

    Tahan korosi

    Aluminium ngembangake lapisan tipis aluminium oksida ing permukaane nalika kena hawa.Lapisan iki nglindhungi aluminium saka karat nalika kapapar


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita