page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Harga Pabrik G550 AL ZN 55% AFP SGLCC Aluzinc Coated AZ150 Galvalume Steel Coils For Sale

Baja galvalume uga diarani Aluminium-Seng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized zinc steel (aluzinc steel), SGLC, The galvalume metal kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon solidified ing 600 ~ C.Struktur kabeh kasusun saka aluminium-wesi-silikon-seng, mbentuk paduan kristal kuaterner kompak.Ing lumahing sheet baja galvalume ditondoi dening Gamelan, flat lan nggantheng lintang, lan werna dhasar iku salaka putih.Struktur lapisan khusus ndadekake tahan karat sing apik.


  • Tipe:Coil / Sheet / Plate / Strip
  • Lapisan Al-Zn:20-275g/m2
  • Bobot Coil:3-20metrik ton saben kumparan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Rincian Plating Seng Aluminium

    Tipe: Coil / Sheet / Plate / Strip

    Standar Teknis: EN10147/EN10142/DIN 17162/JIS G3302/ASTM A653

    Kelas Baja: DC51D+AZ, DC52D+AZ, DC54D+AZ, DC53D+AZ, S250GD+AZ, S300GD+AZ, S350GD+AZ, S450GD+AZ, S550GD+AZ

    Kekandelan: 0.12-6.00mm, utawa syarat customer

    Jembar: 600mm-1500mm, miturut requirement customer

    Jinis Coating: Hot Dipped Galvalume Steel

    Lapisan Al-Zn: 20-275g/m2

    Perawatan lumahing: KERING, OIL, Chromate, Anti-finger print, Gr-free, etc.

    Bobot Coil: 3-20metric ton saben coil

    Paket: Kertas bukti banyu minangka kemasan njero, baja galvanis utawa lembaran baja sing dilapisi minangka kemasan njaba, piring pelindung sisih, banjur dibungkus sabuk baja pitu. utawa miturut kabutuhan pelanggan

    Pasar ekspor: Eropa, Afrika, Asia Tengah, Asia Tenggara, Timur Tengah, Amerika Selatan, Amerika Utara, lsp.

    Tampilan produk

    Galvalume Steel Coil-7
    Galvalume Steel Coil-3
    Galvalume Steel Coil-5
    Galvalume Steel Coil-2
    Galvalume Steel Coil-6
    Galvalume Steel Coil-4

    Deskripsi Produk

    Baja galvalume uga diarani Aluminium-Seng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized zinc steel (aluzinc steel), SGLC, The galvalume metal kasusun saka 55% aluminium, 43,4% seng lan 1,6% silikon solidified ing 600 ~ C.Struktur kabeh kasusun saka aluminium-wesi-silikon-seng, mbentuk paduan kristal kuaterner kompak.Ing lumahing sheet baja galvalume ditondoi dening Gamelan, flat lan nggantheng lintang, lan werna dhasar iku salaka putih.Struktur lapisan khusus ndadekake tahan karat sing apik.Urip layanan normal lembaran baja galvalume nganti 25a, lan tahan panas apik.Bisa digunakake ing lingkungan suhu dhuwur ing 315 C. Adhesion antarane lapisan lan film Paint apik, lan wis kinerja Processing apik.Iku bisa punched, sheared lan gandheng.Konduktivitas permukaan apik banget.

    Nolak teyeng, geni lan serangan unsur karo lembaran baja galvalume lan kumparan saka Zegang Steel.

    Baja galvalume yaiku baja karbon sing dilapisi karo paduan aluminium-seng nggunakake proses hot-dip sing terus-terusan, nggabungake proteksi korosi lan tahan suhu dhuwur saka aluminium kanthi bentuk lan proteksi galvanik seng.

    Kaluwihan produk

    1. tahan korosi:Nalika seng abraded, aluminium mbentuk lapisan kandhel saka alumina sing ngalangi korosi luwih saka bahan korosif nang.

    2. Tahan panas:Baja paduan seng aluminium nduweni ketahanan panas sing apik lan bisa tahan suhu dhuwur luwih saka 300 derajat Celsius.

    3. Refleks termal:Reflektivitas panas saka piring baja Al Zn dhuwur banget, yaiku kaping pindho saka lembaran baja galvanis.

    4. Efisiensi ekonomi:Amarga Kapadhetan 55% AL-Zn luwih cilik tinimbang Kapadhetan Zn, lembaran baja sing dilapisi aluminium-seng luwih saka 3% luwih gedhe tinimbang area lembaran baja sing dilapisi nalika bobote padha lan kekandelan lapisan emas-dilapisi iku padha.

    Galvalume Steel Coil -9
    Galvalume Steel Coil -8
    Galvalume Steel Coil -10

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita