page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

DX51d 0.3mm Ketebalan Jembar 1000mm-2000mm Hot Dip Galvanized Steel Coil/Lembar Kanggo Roofing Sheet

Hot-dip galvanizing minangka reaksi saka logam molten karo substrat wesi kanggo ngasilake lapisan alloy, saéngga nggabungake substrat lan lapisan plating.Hot-dip galvanizing kanggo pickle wesi lan bagean baja pisanan.Kanggo mbusak wesi oksida ing lumahing wesi lan baja bagean, sawise pickling, wis di resiki ing amonium klorida utawa seng klorida solusi banyu utawa solusi campuran saka amonium klorida lan seng klorida.Lan banjur dikirim menyang hot-dip plating. adus.Hot-dip galvanizing nduweni kaluwihan saka lapisan seragam, adhesion kuwat lan umur layanan dawa.


  • Lapisan:Z30-Z40
  • Tipe:Kumparan Baja, Lembaran Baja Galvanis Panas
  • Wektu Pangiriman:31-45 dina
  • Lapisan seng:40-275g/m2
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Detail Koil Baja Galvanis

    Panggonan Asal: Shandong, China

    Aplikasi: Konstruksi, Perkakas omah, industri mobil

    Tipe: Kumparan Baja, Lembaran Baja Galvanis Panas

    Standar: AiSi

    Length: Requirement Pelanggan

    Kelas: sgcc, secc

    Lapisan: Z30-Z40

    Teknik: Cold Rolled Based

    Toleransi: ± 1%

    Layanan Pengolahan: Bending, Welding, Decoiling, Cutting

    Tipe Spangle: Spangle Biasa

    Skin Pass: Ya

    Lenga utawa Non-lenga: Non-lenga

    Wektu Pangiriman: 31-45 dina

    Nama produk: Hot-dip galvanis kumparan baja / lembaran / piring / strip (gi)

    spangle: biasa / gedhe / cilik Spangle

    Istilah pembayaran: T / T utawa L / C

    Bobot Coil: 3-8MT / Coil utawa minangka panyuwunan sampeyan

    Lapisan seng: 40-275g / m2

    Sertifikat: ISO9001

    Wektu pangiriman: 15-35 dina sawise pesenan dikonfirmasi

    Loading port: Tianjin, Qingdao lan Shanghai port

    Perawatan lumahing: galvanis

    Tampilan produk

    kumparan baja galvanis3
    6. kumparan baja galvanis
    kumparan baja galvanis2
    4. kumparan baja galvanis
    kumparan baja galvanis1
    kumparan baja galvanis5

    Deskripsi Produk

    Shandong Zegang Co., Ltd. mrodhuksi kumparan baja galvanis hot-dip berkualitas tinggi lan elektro-galvanis.Rega murah lan kualitas apik, minangka bahan bangunan lan dekorasi sing apik.Produk galvanis kita diekspor ing saindenging jagad, sing ningkatake pangembangan ekonomi lokal.Sampeyan olèh tuku!

    Hot-dip galvanizing minangka reaksi saka logam molten karo substrat wesi kanggo ngasilake lapisan alloy, saéngga nggabungake substrat lan lapisan plating.Hot-dip galvanizing kanggo pickle wesi lan bagean baja pisanan.Kanggo mbusak wesi oksida ing lumahing wesi lan baja bagean, sawise pickling, wis di resiki ing amonium klorida utawa seng klorida solusi banyu utawa solusi campuran saka amonium klorida lan seng klorida.Lan banjur dikirim menyang hot-dip plating. adus.Hot-dip galvanizing nduweni kaluwihan saka lapisan seragam, adhesion kuwat lan umur layanan dawa.

    Packing

    01. Anti korosif:13 taun ing wilayah industri abot, 50 taun ing samodra, 104 taun ing pinggiran kutha lan 30 taun ing kutha.

    02. Murah:Biaya galvanizing hot-dip luwih murah tinimbang lapisan liyane.

    03. Bisa dipercaya:Lapisan seng diikat kanthi metalurgi ing baja lan dadi bagian saka permukaan baja, saengga lapisan kasebut luwih awet.

    04. Kaku kuat:Lapisan galvanis mbentuk struktur metalurgi khusus sing bisa nahan karusakan mekanik sajrone transportasi lan panggunaan.

    05. Proteksi komprehensif:Saben bagean saka potongan sing dilapisi bisa galvanis, lan dilindhungi kanthi lengkap sanajan ing depresi, sudhut sing cetha, lan papan sing didhelikake.

    06. Ngirit wektu lan tenaga:Proses galvanizing luwih cepet tinimbang cara lapisan liyane.

    mmexport1500720184243
    mmexport1500720189640

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita