page_banner

Produk

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Cold Rolled 304 304l 310 316 316l Kumparan Baja Tahan Karat 201 Ketebalan 0,4 MM

No.. 2B Rampung: A padhang, kadhemen-mbalek Rampung umum diprodhuksi ing cara sing padha No.. 2D kajaba sheet annealed lan descaled nampa final, cahya kadhemen-rol pass ing polesan nggulung.Biasane digunakake kanggo kabeh nanging banget angel aplikasi jero-gambar lan luwih gampang polesan saka No.. 1 utawa No.. 2D finish.


  • Spesifikasi:Ketebalan: 0.3-6.0mm
  • Rampung:2b/No.1
  • pinggiran:Mill / mentahan utawa pinggiran irisan
  • Teknik:Cold Rolled Hot Rolled
  • Syarat perdagangan:FOB SHANGHAI CFR & CIF port sampeyan
  • Detail Produk

    Tag produk

    Video produk

    Detail Stainless Steel

    Spesifikasi: Ketebalan: 0.3-6.0mm

    Jembar: 500-1000mm sembarang bisa selaras

    Rampung: 2b / No.1

    Edge: Mill / mentahan utawa pinggiran irisan

    Bobot: KetebalanXWidthXLlengthX7.93(304) /7.98(316L)per sheet

    Teknik: Cold Rolled Hot Rolled

    Istilah pembayaran: 30% T / T ing advance, imbangan sadurunge kiriman 30% T / T ing advance, imbangan L / C ing ngarsane 100% L / C ing ngarsane

    Packing: 1. Ekspor paket layak laut + kertas bukti banyu + pallet kayu 2. Max Loading 25mt kanggo saben 20GP wadhah 3. Aman loading lan mbenakake Tim Profesional

    Wektu pangiriman: Ing 7-10 dina kerja sawise nampa 30% T / T saka simpenan utawa L / C asli

    Istilah perdagangan: FOB SHANGHAI CFR&CIF port sampeyan

    Kontrol kualitas: Sertifikat Tes Pabrik diwenehake karo kiriman

    Aplikasi: 1. Bidang konstruksi, industri bangunan kapal 2. Industri Minyak lan Kimia 3. Industri Pangan lan Mekanik

    Tampilan produk

    2
    4
    5
    5
    7
    9

    Deskripsi 304 Stainless

    Isi karbon ekstra kurang kanggo ngindhari udan karbida sing mbebayani ing aplikasi welding.Resistance karat dhuwur lan non-magnetik.

    No. 2B Rampung:A padhang, kadhemen-mbalek Rampung umum diprodhuksi ing cara sing padha No.. 2D kajaba sheet annealed lan descaled nampa final, cahya kadhemen-rol pass ing polesan nggulung.Biasane digunakake kanggo kabeh nanging banget angel aplikasi jero-gambar lan luwih gampang polesan saka No.. 1 utawa No.. 2D finish.

    Panggunaan Khas

    Peralatan pangolahan panganan, ijol-ijolan panas, wadhah kimia, lan komponen otomotif.

    Tampilan produk

    2
    3
    4
    4
    9
    7

    Deskripsi Koil Stainless Steel 316

    Ngandhut molybdenum kanggo tahan korosi sing luwih apik, utamane kanggo pitting.Karbon rendah kanggo nyegah udan karbida ing aplikasi welding.

    No. 2B Rampung:A padhang, kadhemen-mbalek Rampung umum diprodhuksi ing cara sing padha No.. 2D kajaba sheet annealed lan descaled nampa final, cahya kadhemen-rol pass ing polesan nggulung.Biasane digunakake kanggo kabeh nanging banget angel aplikasi jero-gambar lan luwih gampang polesan saka No.. 1 utawa No.. 2D finish.

    Panggunaan Khas

    Peralatan pangolahan panganan lan kimia, ijol-ijolan panas, lan perlengkapan prau.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita