page_banner

Babagan awake dhewe

Hello, teka kanggo takon produk kita!

Profil Perusahaan

Shandong Zegang International Trading Co., Ltd. iku salah siji saka fasteners anjog lan eksportir produk baja ing china, kondhang ing industri karo akeh taun pengalaman ekspor.Produk utama: Galvanized steel coil / GL / PPGI / GI roofing sheet, kita uga nyedhiyakake produk aluminium lan stainless, Kita dumunung ing kutha Liaocheng, Provinsi Shandong, kanthi akses transportasi sing trep.Darmabakti kanggo kontrol kualitas ketat lan layanan customer wicaksana, kita nandheske kualitas pisanan lan pangiriman cepet, anggota Staff experienced tansah kasedhiya kanggo ngrembug syarat lan njamin kepuasan customer lengkap.Kita uga nampa pesenan OEM lan ODM.Apa milih produk saiki saka katalog utawa njaluk bantuan teknik kanggo aplikasi sampeyan, sampeyan bisa ngomong karo pusat layanan pelanggan babagan syarat sumber Tim sales berpengalaman sing nglayani luwih saka 120 pelanggan luwih gedhe ing luwih saka 40 negara.Afrika minangka pasar utama kita, negara ekspor utama yaiku Nigeria, Benin, Haiti, Ghana, Sierra Leone, Burkina Faso, Chad, Madagaskar, Ethiopia, Tanzania lan Kenya.Kita duwe akeh mitra pelanggan koperasi sing dipercaya lan jangka panjang.kita cumadhang kanggo nyedhiyani barang lan layanan Cina kualitas dhuwur kanggo kanca-kanca liyane kabeh ndonya.Kita yakin manawa kejujuran, kapercayan lan menang-menang bakal nggawe kerjasama kita berkembang suwe.

Pengalaman

20 taun

Area Cakupan

100.000 meter persegi

Negara Ekspor

40+

Pelanggan sing luwih gedhe

120+

Karyawan

200+

Founded in 2000, kalebu area 100.000 kothak meter, karo luwih saka 200 karyawan.Iku salah siji Steel nyekeli Company gedhe, minangka jendhela saka perdagangan manca industri Cina Steel, perusahaan kita wis nganakake ijol-ijolan ekstensif lan loropaken co-operations karo perusahaan domestik lan jaban rangkah ing basis saka podo, keuntungan bebarengan lan menang-menang, nemen ndhukung pembangunan sehat lan cepet industri wesi lan baja China.Miturut rencana penyebaran sakabèhé, uga pedoman saka operasi specialized, perusahaan saiki utamané melu ing operasi bisnis internasional lan domestik kayata ngimpor bahan mentahan, utamané melu prodhuksi lan ngekspor baja galvanis coil / sheet (GI), Pre dicet baja galvanis coil / sheet (PPGI), corrugated galvanis sheet lan tinplate coil / sheet.Shandong Zegang Steel uga wis dadi agen koil stainless steel lan produk Aluminium.

Produk Kita