BAJA GALVANIS
WARNA COATED COIL
ALUMINIUM COIL
Hello, teka kanggo takon produk kita!

SELAMAT DATANG DI PERUSAHAAN

Shandong Zegang International Trading Co., Ltd. iku salah siji saka fasteners anjog lan eksportir produk baja ing china, kondhang ing industri karo akeh taun pengalaman ekspor.Produk utama: Galvanized steel coil / GL / PPGI / GI roofing sheet, kita uga nyedhiyakake produk aluminium lan stainless, Kita dumunung ing kutha Liaocheng, Provinsi Shandong, kanthi akses transportasi sing trep.

produk unggulan

produk unggulan kita nuduhake

  • Kinerja tahan korosi sing apik, panas laten leleh sing dhuwur, pantulan dhuwur, properti welding sing apik ...

    Pvdf Warna Coated Aluminium Coil Kanggo Construction

    Kinerja tahan korosi sing apik, panas laten leleh sing dhuwur, pantulan dhuwur, properti welding sing apik ...
    ndeleng liyane
  • Garis koil baja galvanis sing wis dicithak kanthi teknologi dhuwur anyar, kita menangake pasar kanthi kualitas apik banget ...

    RAL 1025 Pra Dicat Galvanis ...

    Garis koil baja galvanis sing wis dicithak kanthi teknologi dhuwur anyar, kita menangake pasar kanthi kualitas apik banget ...
    ndeleng liyane
  • Baja Galvalume uga disebut Aluminium-Seng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized seng baja (aluzinc steel), SGLC ...

    Rega Pabrik G550 AL ZN 55% AFP SGLCC ...

    Baja Galvalume uga disebut Aluminium-Seng Alloy Coated Steel, Zincalume steel, aluminized seng baja (aluzinc steel), SGLC ...
    ndeleng liyane

produk kita

Produk kita njamin kualitas

  • 0+

    Negara Ekspor

  • 0+

    Taun Pengalaman

  • 0+

    Pelanggan sing luwih gedhe

  • 0+

    Karyawan

Kekuwatan kita

Nglayani pelanggan lan nggawe pelanggan marem

Produk kita akeh digunakakeInformasi paling anyar kita

Tanggal 5, 22 Agustus, Presiden Institut Perencanaan lan Riset Industri Metalurgi Fan Tiejun diundang kanggo rawuh ing Forum Jinggangshan Pengusaha Cina 2022, lan ngaturake pidato intine "Perjalanan Anyar Baja rendah karbon, Era Anyar China sing Apik" ing "Puncak Karbon" lan Carbon Neutral" inovasi lan dialog Summit pembangunan.Forume...
China Metallurgical News China Steel News Wartawan kita Luo Zhonghe laporan On July 28, China Iron lan Steel Association dianakaké patemon direktur eksekutif, deliberated lan disetujoni proposal ing panyiapan saka bijih wesi panitia kerja.Panitia kerja kanggo bijih besi, asosiasi baja, implementasi Komite Pusat CPC lan Dewan Negara ...
Produksi stabil kanggo entuk produksi, nambah kualitas lan efisiensi klompok baja gunung nggabungake "penting ing kuartal kaping pindho, limpasan ing separo pisanan" kompetisi tenaga kerja khusus, fokus ing produk utama paningkatan produksi, kontrol persediaan barang rampung, netepake sistem penjadwalan produksi saben dina, ngawasi dinamis lan nuntun ...
Wiwit awal taun iki, kahanan internasional sing rumit, wabah domestik nyebarake pirang-pirang rantai pasokan, operasi rantai industri ngalangi faktor, kayata pasar baja yaiku "pengurangan pasokan, kayata permintaan sing ringkih, kenaikan persediaan, rega, biaya mundhak, penghasilan, bathi. margins, "kahanan mlaku produksi lan operasi perusahaan ngadhepi ...
He Wenbo: balung wesi lan baja saka daya manufaktur wis ditempa dening budidaya intensif lan tumindak vigorous Wiwit Kongres Nasional Partai Komunis China kaping 18, industri wesi lan baja negaraku wis netepi tuntunan Xi Jinping Thought on Sosialisme kanthi Karakteristik Tionghoa kanggo Era Anyar, kanthi tegas ngetrapake hubungan ...
ndeleng liyane